Muziek zien,  horen, voelen, ruiken en proeven!

 
 
 
 
 

Op 25 mei 2013 vond Sencity “the Tenniversary” plaats in de Maassilo in Rotterdam. Wij waren hier als vast visual team van de partij als tekstjockeys en voor het overige visuele geweld bij de verschillende act’s.

Om het publiek geheel te omringen met ‘feestelijke’ visuals  werden diverse pilaren van voorzien van stretch-doek en videoprojectie. Door een zelf ontwikkelde tool konden alle pilaren in sequences en los van elkaar bestuurd worden in samenwerking met het scherm achter de bands. Zo waren de visuals, het ritme en de emotie van de muziek ook midden in de zaal voelbaar.

Tekstjockey?

Als tekstjockeys vertalen wij de tekst en feeling van muziek naar een tekst animatie. Hierbij is het de kunst de boodschap van een nummer over te brengen in tekst, beweging, ritme en kleur. Omdat een groot deel van de Sencity feestganger is doof of slechthorend, is dit van groot belang!

Sencity een unieke avond stappen

Sencity gaat verder dan alleen muziek, alle zintuigen worden geprikkeld tijdens dit event. Een trillende dansvloer, (sign)dansers, aroma jockey, smaaksensaties, visuals, licht effecten, signdancers en kappers zorgen er voor dat dit evenement een totaal beleving is! Sencity is een perfecte avond uit voor doven en horend publiek.