Muziek zien,  horen, voelen, ruiken en proeven!

 
 
 
 
 

Op 28 April 2012 liet Sencity onze lichstad Eindhoven oranje oplichten met een ‘Orange Edition’ in de Effenaar. Viesueel Geweld was hier als vast visual team van de partij als tekstjockey en voor de overige visuals bij de DJ’s.

Een mega blow-up van het Sencity logo kwam tot leven door gebruik een videomapping met grafische visuals. De oranje tint van deze avond werd compleet gemaakt met een uitgelichte mega kroon welke wij boven de bar plaatsten.

Tekstjockey?

Als tekstjockeys vertalen wij de tekst en feeling van muziek naar een tekst animatie. Hierbij is het de kunst de boodschap van een nummer over te brengen in tekst, beweging, ritme en  kleur. Omdat een groot deel van de Sencity feestganger is doof of slechthorend, is dit van groot belang!

Sencity een unieke avond stappen

Sencity gaat verder dan alleen muziek, alle zintuigen worden geprikkeld tijdens dit event. Een trillende dansvloer, (sign)dansers, aroma jockey, smaaksensaties, visuals, licht effecten, signdancers en kappers zorgen er voor dat dit evenement een totaal beleving is! Sencity is een perfecte avond uit voor doven en horend publiek.